6 Eylül 2014

Panama Jack Green Ice Güneş Sonrası Ferahlatıcı Jel

Panama Jack Green Ice Aloe Vera Gel




Merhabaaağlaar! Evdeki kuyruklunun doğum günü hazırlıkları, evin dağınıklığı, ışık almaması derken hevesle başladığım bloggerlığı aksattığımı fark ettim. Zar zor çekebildiğim bir ürün fotoğrafıyla bu ürünü tanıtmak istedim.

E şimdi yaz bitti diyeceksiniz, ama İzmir'deyseniz yaz kolay kolay bitmez. Şöyle bir ekim gelsin de plajlardan ayağımızı öyle çekelim değil mi? Güneş tepede oldukça bize de çeşitli ürünlerle korunmak düşer.

Benim en yakın arkadaşlarımın neredeyse hepsi sarışındır. Ben kendimi yanlarında esmer hisseder, esmer bilirdim. Bu sene herkes anlaşmışçasına ne zaman bir güneş ürünü almaya gitsem "Hanımefendi siz dikkatli olun, beyazsınız.", "Aa olur mu canım 50 faktörle başlayın, siz biraz beyazsınız." şeklinde yorumlarla gelince dedim gerçekten beyaz mıyım? Erkek arkadaşımın esmerliğine bakınca evet arkadaşlar ben esmer değilmişim, buğday tenliymişim. Hal böyle olunca bir beyaz tenli ya da sarışın kadar kızarmıyorsunuz güneşte, ama bir esmer kadar da rahat değilsiniz bronzlaşırken. Eğer bronzlaşmanın dozunu ayarlayamazsanız cayır cayır yanacaksınız, uyuyamayacaksınız ve en sonunda muhtemelen soyulacaksınız. Hele de bronzlaştırıcı yağları doğru kullanmadıysanız...

Burada imdadımıza güneş sonrası jelleri/kremleri yetişiyor. Bu yaza kadar fazla kullanmazdım kendilerini. Ama bu yaz birileri tarafından gaza getirilip -evet canım bunu okuyacaksın- bronzlaşma arzusuyla kendimi şezlonga bırakınca baktım ki kesinlikle ihtiyaç oluyormuş. Bronzlaşmış cildi iyice nemlendirmeden, ferahlatmadan bize rahat yok!

Panama Jack, bu yaz Gratislere yeni gelen bir marka oldu bizim için. Ben de markaya ait ilk ürünüm olan bu jelle %50 indirimde tanıştım. 12-13 lira gibi bir fiyata geldi. Üstelik boyutu da bayağı büyüktü (360 ml). En sevdiğim özelliği -diğer birçok güneş sonrası ürünü gibi- aloe vera içermesi. Bunu bir kere yanmış omuzlarıma uyguladım. Mükemmel bir ferahlatma! Ürünü buzdolabında beklettiğimden de olabilir emin değilim :D Soyulmamı önledi, acımı hafifletti. Ürün emildikten sonra bir de nemlendirici kullandığım için nemlendirmesi hakkında kesin bir yorum yapamıyorum. Bir de denizden uzak geçirdiğim bir yaz gününde ferahlatan bir nemlendirici olarak kullanabilir miyim diye merak edip bir akşam eve geldiğimde kollarımda denemek istedim. Bu sefer bir önceki ferahlatma hissi yoktu. Nemlendirmesi idare ediyordu. Fakat bir şeyden memnun kalmadım. Çok olmasa da yapış yapış bir his bıraktı. Jellere alışkın olmadığımdan da olabilir. Yalnızca güneşlendikten sonra uygulama kararı aldığım bir ürün oldu, normal bir yaz nemlendiricisi olmayacak :)

Keşke indirim bitmeden yazıyı yayınlayabilseydim ama en yakın indirimde alıp denemenizi önerebilirim. Kendinize çoook iyi bakın :-* Yakın zamanda ilk çekilişimde görüşmek üzere!